Godišnji kalendar

Jul

Niš: Obuka „Upravljanje javnom svojinom u jedinicama lokalne samouprave“

Stalna konferencija gradova i opština organizuje obuku za zaposlene   iz lokalne samouprave, kao i za zaposlene iz javnih preduzeća, ustanova  i  organizacija čiji je grad/opština osnivač, odnosno zaposlene koji se   bave upravljanjem javnom imovinom i vođenjem evidencije nepokretnosti u   javnoj svojini, da uzmu učešće u dvodnevnoj akreditovanoj obuci na  Temu:  Upravljanje javnom svojinom u jedinicama lokalne samouprave.

Obuka će biti organizovana u periodu od  2. do 3.07.2020. godine u Nišu, sale Skupštine grada Niša, ulica Nikole  Pašića br. 24 sa početkom u 09.30 časova. 

SKGO će u skladu sa trenutnom situacijom u vezi sa pandemijom COVID   19 preduzeti sve neophodne mere zaštite i prevencije svih učesnika   obuke.

U prilogu: dnevni red obuke, pozivno pismo, prijavni formular i izvod   o akreditovanim obukama iz Sektorskog programa kontinuiranog stručnog   usavršavanja zaposlenih u JLS za 2020. godinu.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Marku Tešiću, savetniku za javnu svojinu na mejl: marko.tesic@skgo.org.

Poziv Nis.pdf

AGENDA UI Nis.docx

Prijavni formular UI Nis.doc

Vebinar - Organizacija Evropske nedelje mobilnosti 2020.

Stalna konferencija gradova i opština i Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, u svojstvu nacionalnih koordinatora EVROPSKE NEDELJE MOBILNOSTI u Srbiji, organizuju informativni vebinar povodom obeležavanja Evropske nedelje mobilnosti 2020. godine. Info vebinar će biti održan u četvrtak, 2. jula 2020. godine sa početkom u 11,00 časova.

Panelisti na vebinaru biće: nacionalne koordinatorke iz MGSI i SKGO, Svetlana Sekulić i Klara Danilović, Juan Caballero, predstavnik organizacije Eurocities i sekretarijata ENM iz Brisela, predstavnice grada Kruševca (Olivera Drenovac, Jelena Nikolić i Jelena Brković).

U preliminarnoj anketi, više od 30 gradova i opština iz Srbije izjasnilo se da će obeležiti ovogodišnju Evropsku nedelju mobilnosti. Predstavnici ovih gradova i opština pozvani su da aktivno učestvuju u diskusiji.

Registraciju za vebinar možete obaviti putem sledećeg linka:

https://zoom.us/webinar/register/WN_VIGRxaXZRZ29k3vf2eHkMA

Molimo vas da se blagovremeno registrujete za ovaj događaj, jer je broj učesnika vebinara iz tehničkih razloga ograničen. Za dodatne informacije možete se obratiti Klari Danilović, šefici Odeljenja za prostorno planiranje, urbanizam i stanovanje

na br. tel. 064 870 33 10 ili e-mail klara.danilovic@skgo.org

Agenda vebinara

Beograd - Obuka „Upravljanje javnom svojinom u jedinicama lokalne samouprave“

Stalna konferencija gradova i opština organizuje obuku za zaposlene iz lokalne samouprave, kao i za zaposlene iz javnih preduzeća, ustanova i  organizacija čiji je grad/opština osnivač, odnosno zaposlene koji  se bave upravljanjem javnom imovinom i vođenjem evidencije  nepokretnosti u javnoj svojini, da uzmu učešće u dvodnevnoj  akreditovanoj obuci "Upravljanje javnom svojinom u jedinicama lokalne samouprave".

Obuka će biti organizovana u periodu od 7.07.-8.07.2020. godine u Beogradu u hotelu "M" (Bulevar Oslobođenja 56a) sa početkom od 9.30 časova. 

SKGO će u skladu sa trenutnom situacijom u vezi sa pandemijom COVID 19 preduzeti sve neophodne mere zaštite i prevencije svih učesnika obuke.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Marku Tešiću, savetniku za javnu svojinu na mejl: marko.tesic@skgo.org.

AGENDA UI Bgd.docx

Prijavni formular Bgd.doc