Godišnji kalendar

Avgust

Vebinar - "Unapređenje rada Interresorne komisije u JLS"

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) u periodu avgust –  septembar 2022. godine organizuje seriju dvodnevnih akreditovanih onlajn obuka za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave na temu: „Unapređenje rada Interresorne komisije u JLS“. Sprovođenje obuke realizuje se u  okviru projekta „Institucionalna podrška SKGO – treća faza“, koji podržava Vlada Švajcarske a sprovodi SKGO.

Cilj obuke je jačanje kompetencija članova Interresorne komisije i  drugih zaposlenih u JLS koji su zaduženi za planiranje, sprovođenje,  finansiranje i praćenje usluga i mera obrazovne, zdravstvene i socijalne  podrške deci i učenicima, kao i unapređenje lokalnih mehanizama za  pružanje dodatne podrške deci, učenicima i odraslima.

Obuka će biti realizovana u sledećem terminu:

- u četvrtak i petak, 11-12. avgusta 2022. godine, sa početkom u 10 časova; link za prijavu je: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZMlde2orDwiGNGXutzItw6utQSrkVQsaZSt 

VIŠE INFORMACIJA

Vebinar - „Unapređenje rada Interresorne komisije u JLS“

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) u periodu avgust – septembar 2022. godine organizuje seriju dvodnevnih akreditovanih  onlajn obuka za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave na temu:  „Unapređenje rada Interresorne komisije u JLS“. Sprovođenje obuke  realizuje se u  okviru projekta „Institucionalna podrška SKGO – treća  faza“, koji podržava Vlada Švajcarske a sprovodi SKGO.

Cilj obuke  je jačanje kompetencija članova Interresorne komisije i  drugih  zaposlenih u JLS koji su zaduženi za planiranje, sprovođenje,   finansiranje i praćenje usluga i mera obrazovne, zdravstvene i  socijalne  podrške deci i učenicima, kao i unapređenje lokalnih  mehanizama za  pružanje dodatne podrške deci, učenicima i odraslima.

Obuka će biti realizovana u sledećem terminu:

- u ponedeljak i utorak, 15-16. avgusta 2022. godine, sa početkom u 10 časova; link za prijavu je: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZ0pduGhrTgjGNylkonp4z1zUjHgNQze_Z6q

VIŠE INFORMACIJA

Vebinar - „Unapređenje rada Interresorne komisije u JLS“

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) u periodu avgust –  septembar 2022. godine organizuje seriju dvodnevnih akreditovanih onlajn obuka za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave na temu: „Unapređenje rada Interresorne komisije u JLS“. Sprovođenje obuke   realizuje se u  okviru projekta „Institucionalna podrška SKGO – treća   faza“, koji podržava Vlada Švajcarske a sprovodi SKGO.

Cilj obuke je jačanje kompetencija članova Interresorne komisije i  drugih zaposlenih u JLS koji su zaduženi za planiranje, sprovođenje, finansiranje i praćenje usluga i mera obrazovne, zdravstvene i socijalne podrške deci i učenicima, kao i unapređenje lokalnih mehanizama za  pružanje dodatne podrške deci, učenicima i odraslima.

Obuka će biti realizovana u sledećem terminu:

- u četvrtak i petak, 18-19. avgusta 2022. godine, sa početkom u 10 časova; link za prijavu je: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZcpc-6gqzwtHteOnl5JADmZq3dtVwpEVlK4.

VIŠE INFORMACIJA

Septembar

Beograd - Obuka „Sprovođenje procesa participativnog budžetiranja“

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) 06-07. septembra 2022. godine, u Beograd (hotel M), organizuje obuku za zaposlene u lokalnim samoupravama (LS) na temu: „Sprovođenje procesa participativnog budžetiranja“. 

Rok za prijavu je četvrtak, 29. avgust.

Sprovođenje obuke realizuje se u okviru projekta „Institucionalna podrška SKGO – treća faza“ koji podržava Vlada Švajcarske.

Više informacija >>>