Konkursi

Nacionalni poziv za podnosenje prijava za projekte u okviru Erazmus + programa za 2017. godinu

Fondacija Tempus je objavila Nacionalni poziv za podnošenje prijava za Erazmus + projekte za 2017. godinu, u okviru pripremnih mera za punopravno učešće Srbije u programu Erazmus+.

Nacionalni poziv za podnošenje prijava za Erazmus + projekte za 2017. godinu, odnosi se isključivo na sledećih pet vrsta projekata za koje mogu konkurisati institucije i organizacije iz Srbije:

  • KA1 Mobilnost za škole
  • KA1 Mobilnost u oblasti stručnog obrazovanja i obuka
  • KA1 Mobilnost u oblasti obrazovanja odraslih
  • KA1 Mobilnost mladih
  • KA2 Strateška partnerstva u oblasti stručnog obrazovanja i obuka

Prijavne formulare i tehničko uputstvo za njihovo popunjavanje možete preuzeti preko sledećeg linka: http://erasmusplus.rs/objavljen-nacionalni-poziv-erazmus-plus-2017

Pozivaju se svi koji se interesuju za podnošenje prijava za neki od tipova projekata iz ovog Nacionalnog poziva da pogledaju dokumente koji sadrže više informacija i detalje o uslovima i pravilima konkurisanja na vebsajtu http://erasmusplus.rs/objavljen-nacionalni-poziv-erazmus-plus-2017/?langkl=lat

Druge vrste Erazmus + projekata u kojima mogu da učestvuju institucije i organizacije iz Srbije utvrđene su Opštim pozivom za Erazmus+ projekte za 2017. godinu.
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=OJ:JOC_2016_386_R_0009

Prijave za sve projekte mobilnosti podnose se do 2. februara 2017. godine do 12 časova (podne) po srednjeevropskom vremenu.

Prijave za projekte strateških partnerstava u oblasti stručnog obrazovanja podnose se do 29. marta 2017. godine do 12 časova (podne) po srednjeevropskom vremenu.

Za više informacija o Erazmus+ programu možete se obratiti Fondaciji Tempus putem e-pošte:
office@tempus.ac.rs
youth@tempus.ac.rs (Grupa za mlade)
neo_serbia@erasmusplus.rs i projects@tempus.ac.rs (Erazmus+ i Tempus projekti)
scholarships@tempus.ac.rs (stipendije za nastavnike i studente)

Adresa: Fondacija Tempus - Erazmus+ kancelarija u Srbiji , Terazije 36, 11000 Beograd, Srbija