Vesti

Panel diskusija o stručnom usavršavanju u lokalnim samoupravama

Prezentacija nalaza i panel diskusija na temu potreba za stručnim usavršavanjem zaposlenih u lokalnoj samoupravi biće održana u petak, 10. marta 2017. godine, sa početkom u 11 časova u Klubu poslanika, u Beogradu. Skup organizuje Kancelarija Saveta Evrope u Beogradu u okviru projekta „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi", koji finansiraju Evropska unija i Savet Evrope, a sprovodi Savet Evrope u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i SKGO.

Cilj skupa je da se učesnicima predstave ključni nalazi Analize trening potreba zaposlenih u lokalnoj samoupravi, koja po prvi put na sveobuhvatan način predstavlja sistemske, kao i trenutne potrebe za stručnim usavršavanjem zaposlenih.

Nakon prezentacije ključnih nalaza predviđena je panel diskusija na temu stručnog usavršavanja zaposlenih u lokalnoj samoupravi. Panel diskusija će biti prilika da se otvori dijalog na temu prioritetnih identifikovanih potreba za obukom zaposlenih u lokalnoj samoupravi kroz razgovor sa relevantnim sagovornicima.

Agenda >>>