Vesti

Poziv za lokalne samouprave: Konferencija i sajamska izložba “MUNIEXPO 2018” u Izraelu

Federacija lokalnih samouprava Izraela uputila je ambasadi Republike Srbije u Izraelu poziv za konferenciju-izložbu sajamskog i poslovnog karaktera "MUNIEXPO 2018.", koja će biti održana od 13. do 14. februara 2018. u Tel Avivu. Jedan od povoda za održavanje konferencije je obeležavanje 70 godina Izraela i 80. godišnjice osnivanja Federacije lokalnih samouprava Izraela. Na ovom događaju izlagaće 120 vodećih pružaoca usluga u Izraelu, dok će učesnici biti predstavnici domaćih i stranih vladinih institucija i lokalnih samouprava, kao i istaknuti izraelski i svetski privrednici.

Gala večera biće izvanredna prilika za susret gradonačelnika i viših donosioca odluka iz kulturno različitih gradova širom sveta. Događaju će prisustvovati vodeći izraelski političari, članovi izraelske vlade, predstavnici domaće i strane štampe, kao i brojni gradonačelnici.

Ovo će biti prilika za umrežavanje lokalnih samouprava, razmenu ideja i predloga za saradnju, kao i upoznavanje sa sektorom istraživanja, razvoja i inovacija u Izraelu.

Poziv se odnosi na sve lokalne samouprave u Republici Srbiji, kao i na zainteresovane privrednike.

Informacije o registraciji biće dostupne uskoro. Za dodatna pitanja možete kontaktirati gospođu Rut Vaserman Lande (Ruth Wasserman Lande), zamenicu generalnog direktora za spoljne poslove u Federaciji lokalnih samouprava Izraela (Ruthw@masham.org.il).

Video o izložbi:  https://vimeo.com/210330414, veb-sajt: http://www.muniexpo.co.il