Vesti

Sastanak Mreže SKGO za upravljanje ljudskim resursima

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) 25-26. septembra u Beogradu organizuje drugi sastanak Mreže SKGO za upravljanje ljudskim resursima. Sastanak mreže biće organizovan u okviru projekta "Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi", koji se realizuje u saradnji Kancelarije Saveta Evrope u Beogradu, Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Stalne konferencije gradova i opština, a uz finansijsku podršku Saveta Evrope i Delegacije Evropske unije. U organizaciji ovog sastanka učestvuju i kabinet predsednice Vlade Republike Srbije.

Sastanak Mreže SKGO za upravljanje ljudskim resursima biće održan u hotelu Metropol (Bulevar kralja Aleksandra 69), 25-26. septembra sa početkom u 12 časova.

Prisutnima će se ovom prilikom obratiti: Ana Brnabić, predsednica Vlade Republike Srbije, Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave, Sem Fabrici, šef Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji, Đorđe Staničić, generalni sekretar SKGO i predstavnik Saveta Evrope.

Osnovna tema dvodnevnog sastanka biće razmena iskustva i znanja iz prakse, između stručnjaka iz poslovnog sveta i javne uprave, koji se bave upravljanjem ljudskim resursima. Ideja je da se stručnjacima iz javne uprave, pruže iskustva o modernom upravljanju ljudskim resursima u poslovnom sektoru i da im se predstave mogućnosti i potencijali daljeg razvoja ove delatnosti u javnoj, posebno lokalnoj upravi.

Imajući u vidu značaj ovog sastanka i teme koje će biti razmatrane, pozivamo predsednike opština i gradonačelnike da u skladu sa mogućnostima budu učesnici na uvodnom delu drugog sastanka Mreže SKGO za upravljanje ljudskim resursima.

Pozivno pismo >>> 
Agenda >>> 
Prijavni formular >>>