Vesti

Predstavljanje Priručnika o privlačenju i realizaciji investicija na lokalnom nivou

Stalna konferencija gradova i opština organizuje regionalne radionice na temu "Privlačenje i realizacija investicija na lokalnom nivou kroz predstavljanje Priručnika".

  • 5. oktobar 2017. godine, u Novom Sadu, u plavoj sali Skupštine grada Novog Sada (Žarka Zrenjanina 2, III ulaz, I sprat), sa početkom u 11 časova. Rok za prijavu učešća je 3. oktobar.
  • 12. oktobar 2017. godine, u Kragujevcu, hotel Kragujevac (Ulica kralja Petra I 18), sa početkom u 11 časova. Rok za prijavu učešća je 10 oktobar.
     
  • 19. oktobar 2017. godine, u Nišu, u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, (Ulica Pariskih komuna bb), sa početkom u 11 časova. Rok za prijavu učešća je 17. oktobar.
  • 2. novembar 2017. godine, u Beogradu , hotel Palas (Topličin venac 23), sa početkom u 11 časova. Rok za prijavu učešća je 31. oktobar.
     


Regionalna radionica će biti prilika da se detaljno prođe kroz sve delove Priručnika koji su bitni za postupanje JLS u ovom procesu, a jedan deo radionice će biti posvećen konkretnim mini-radionicama na tri teme: Priprema zaposlenog u jedinici za LER za dolazak investitora, Marketinški alati promocije investicionih potencijala LS i Strateški pristup LS u stvaranju uslova za privlačenje investicija i razvoj investicionih lokacija.

Prijave se šalju elektronskim putem na sladjana.grujic@skgo.org.

Organizaciju ovog događaja podržala je Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC) u okviru projekta „Institucionalna podrška SKGO - faza 2".

Priručnik o privlačenju i realizaciji investicija na lokalnom nivou >>>