Vesti

Deseti sastanak Mreže za lokalni ekonomski razvoj

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) organizuje 10. sastanak Mreže za lokalni ekonomski razvoj koji će biti održan u utorak, 14. novembra 2017, u hotelu "M", Bulevar Oslobođenja 56a, sa početkom u 11 časova. Sastanak Mreže održava se uz podršku projekta „Institucionalna podrška SKGO-druga faza", koji sprovodi SKGO, a finansira Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC).

Mreža za LER okuplja sve lokalne samouprave koje imaju sistematizovane poslove lokalnog ekonomskog razvoja.

Deseti sastanak Mreže biće posvećen temi investicija u infrastrukturu lokalnih samouprava, a s obzirom da su potrebna velika izdvajanja, biće izneti planovi Ministarstva privrede u narednoj godini u ovoj oblasti. Učesnici skupa će imati priliku da čuju najvažnije informacije sa održanih regionalnih radionica o privlačenju i realizaciji ulaganja, kao i o Programu lokalnog ekonomskog razvoja, sa detaljnim prezentacijama dveju mera - privlačenje investicija i podsticanje konkurentnosti.

Za učešće na skupu predstavnici lokalnih samouprava se mogu prijaviti slanjem popunjenog prijavnog formulara na adresu sladjana.grujic@skgo.org, a rok za prijavu učešća je ponedeljak, 13. novembar 2017. godine.

Dnevni red
Prijavni formular