Konkursi

Studijsko putovanje - Opštinske usluge za decu

U sklopu programa Local Administration Facility (LAF) otvoren je poziv za iskazivanje interesovanja za učestvovanje predstavnika i predstavnica lokalnih samouprava u studijskom putovanju pod nazivom „Opštinske usluge za decu" koje će se održati od 24. do 26. septembra 2014. godine u Briselu.

Cilj studijskog putovanja je upoznavanje sa institucijama i zakonodavstvom EU u oblasti opštinskih usluga za decu.

Od strane EU Delegacije u Srbiji biće odabrano do šest predstavnika lokalnih samouprava iz Srbije za učešće u ovom studijskom putovanju. Pri odabiru će se voditi računa da budu zastupljeni učesnici iz različitih delova Srbije, a prednost će imati zaposleni koji se bave predmetnom temom, a imaju ograničena iskustva saradnje sa EU, pa bi im ovakvo putovanje moglo najviše koristiti. Aplikanti treba da posebno obrate pažnju na to da je za učestvovanje neophodno radno poznavanje engleskog jezika, pošto će se program poseta održavati na engleskom jeziku. Znanje engleskog jezika je potrebno dokazati sertifikatom. Ukoliko potencijalni kandidat ne poseduje sertifikat, bice organizovani intervjui u cilju provere engleskog jezika.

Zainteresovane molimo da najkasnije do srede 20. avgusta 2014. godine u 17:00 pošalju, na engleskom jeziku

  • motivaciono pismo (slobodnog formata, sa predlogom vezano za to kako planirate da prenesete dalje stečena znanja drugim organizacijama. Prilažemo primer motivacionog pisma, ali slobodno možete koristiti drugačiji format ukoliko želite),
  • prijavni obrazac za učesnike,
  • CV u EU formatu
  • pismo potvrde koje potpisuje gradonačelnik / predsednik (model u prilogu)
  • Preporuke (nisu obavezne, ali će biti smatrane kao prednost)
  • Sertifikat o poznavanju enegleskog jezika (ili drugi odgovarajući dokument)

isključivo putem elektronske pošte na adresu sanela.veljkovski@skgo.org 

Prijave poslate na druge adrese elektronske pošte i nakon roka za prijavu neće se razmatrati.

Organizator pokriva troskove smestaja, obroka i dnevnica.