Konkursi

Javni poziv za dostavljanje ponuda tehničke pomoći u sprovođenju završne „Analize učinka i kapaciteta jedinica lokalnih samouprava u primeni principa dobrog upravljanja na lokalnom nivou“ korišćenjem „indeksa dobre uprave“

Stalna konferencija gradova i opština – Savez gradova i opština Srbije (SKGO) ovim putem objavljuje poziv za dostavljanje ponuda tehničke pomoći u sprovođenju završne „Analize učinka i kapaciteta jedinica lokalnih samouprava u primeni principa dobrog upravljanja na lokalnom nivou“.

Nakon sprovedene početne „Analize učinka i kapaciteta jedinica lokalnih samouprava u primeni principa dobrog upravljanja“ koju je Stalna konferencija gradova i opština sprovela 2018. godine, SKGO vrši novo istraživanje u cilju merenja napretka koji su gradovi i opštine ostvarili tokom prethodnog četvorogodišnjeg perioda u pogledu primene principa dobrog upravljanja.

Rok za dostavljanje ponuda je 14.09.2021. godine do 15.00 časova.

Dodatne informacije o postupku podnošenja ponuda, kao i konkursnu dokumentaciju možete pronaći OVDE

Analiza se sprovodi u okviru projekta „Unapređenje dobrog upravljanja na lokalnom nivou“ koji podržava Vlada Švajcarske. Projekat sprovodi SKGO u okviru programa „Podrška Vlade Švajcarske razvoju opština kroz unapređenje dobrog upravljanja i socijalne uključenosti – Swiss PRO“, koji realizuje Kancelarija ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS).