Konkursi

Godišnja nagrada Društva Srbije za odnose s javnošću

"PRiZNANJE" najupešnijima
Godišnja nagrada Društva Srbije za odnose s javnošću

Društvo Srbije za odnose s javnošću, strukovna organizacija PR profesionalaca, raspisala je konkurs za 15. jubilarnu dodelu godišnjih prestižnih nagrada „PRiZNANJE". U proteklih godinu dana zapazili smo brojne zanimljive, inovativne i kreativne kampanje predstavnika lokalne samouprave, za koje smatramo da zavređuju pažnju kako stručne, tako i šire javnosti, ali i nagradu "PRiZNANJE". Uvek nam je čast da nagradimo i promovišemo najbolje. Prošle godine, nagradu „PRiZNANJE" u kategoriji Komunikacija u javnom sektoru osvojilo je JKP „Čistoća" Novi Sad za projekat „Postupi drastično, odvoji plastično".

Nagrada „PRiZNANJE" dodeljuje se pojedincima, organizacijama, kompanijama, institucijama i agencijama za najkvalitetnije i najprofesionalnije komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Za učešće na konkursu neophodno je prijaviti rad, kampanju ili aktivnost, a nagrade se dodeljuju u 13 kategorija. Samo ime nagrade - PRiZNANJE - u duhu je nastojanja da se odnosi sa javnošću (PR) i znanje neraskidivo udruže i da se rezultatati takvog udruživanja nagrade. Konkurs je otvoren do 11. maja 2012. godine.

O tome ko će dobiti ovogodišnje „PRiZNANJE" odlučuje stručni žiri koji čine ugledni profesionalci iz oblasti komunikacija, predstavnici korporativnog, neprofitnog i akademskog sektora. Nagrade će biti svečano dodeljenje na tradicionalnom godišnjem "PRijem"-u, a koji će se održati u junu ove godine.

Uslove konkursa, propozicije i kategorije, kao i prijavni formular i pravilnik o radu žirija, možete pronaći na sajtu DSOJ-a: http://pr.org.rs/novi/?page_id=2973 .

Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije, kontakt osoba: Ivana Parčetić, sekretarka DSOJ, Tel: 060/48 222 00, E-mail: drustvo@pr.org.rs