Vesti

SKGO organizuje vebinare na temu „Portal javnih nabavki“

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) u periodu od 15. do 21. oktobra 2020. godine organizuje tri jednodnevna vebinara za zaposlene u jedinicama lokalne samouprave na temu „Portal javnih nabavki“.

Primena novog Portala javnih nabavki otpočela je 1. jula 2020. godine i donela brojne novine u postupanju naručilaca kada je reč o sačinjavanju planova javnih nabavki, konkursne dokumentacije, načinu podnošenja ponuda, otvaranju i stručnoj oceni ponuda, komunikaciji u postupku javne nabavke itd. Imajući u vidu ove veoma značajne promene u postupanju naručilaca utvrđene novim Zakonom o javnim nabavkama („Službeni glasnik“, br. 91/22019) ova obuka ima za cilj da se zaposleni na poslovima javnih nabavki u JLS blagovremeno upoznaju sa najvažnijim funkcionalnostima novog Portala javnih nabavki i obuče za pravilan rad u njemu.

Termini održavanja tri jednodnevna vebinara su sledeći:

  • četvrtak, 15. oktobar 2020. godine, 
  • utorak, 20. oktobar 2020. godine, i
  • sreda, 21. oktobar 2020. godine

sa početkom u 10:30 časova, a u skladu sa priloženom agendom obuke.

Potrebno je da svaki pojedinačni zainteresovani predstavnik/ca jedinica lokalne samouprave pošalje najkasnije do petka, 9. oktobra 2020. godine popunjeni prijavni formular na adresu ruzica.arandjelovic.ilic@skgo.org u elektronskoj verziji (popunjen MS Word dokument sa neophodnim podacima), sa naznakom termina za koji se učesnik opredelio, pri čemu nije potreban potpis ovlašćenog lica.

Vebinari se realizuju u okviru projekta „Institucionalna podrška SKGO – treća faza“, koji podržava Vlada Švajcarske.

Kontakt osoba je Ružica Aranđelović Ilić, koordinatorka Mreže SKGO za javne nabavke, elektronska adresa ruzica.arandjelovic.ilic@skgo.org, broj mobilnog telefona: 0648703303.

Poziv za učešće - SKGO vebinar - Portal javnih nabavki.pdf

AGENDA - vebinar SKGO - Portal javnih nabavki.pdf

PRIJAVNI FORMULAR - SKGO vebinar - Portal javnih nabavki.doc