Vesti

Obuka „Uvođenje i implementacija principa dobre uprave u radu jedinica lokalne samouprave“

Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) organizuje obuku „Uvođenje i implementacija principa dobre uprave u radu jedinica lokalne samouprave“, koja će biti organizovana u dva formata, u vidu regionalne akreditovane obuke (koja će biti održana užvo) i akreditovane obuke/vebinara koja će biti održana putem platforme ZOOM (onlajn). 

Regionalna akreditovana obuka će biti održana 14-15. septembra 2021. godine, u skladu sa priloženom agendom, dok će onlajn vebinari biti održani preko platforme ZOOM u terminima 5-6. oktobar i 12-13. oktobar 2021. godine

Za prijavu predstavnika jedinica lokalne samouprave na regionalnu obuku, najkasnije do četvrtka, 9. septembra 2021. godine, potrebno je poslati popunjen prijavni formular na adresu ana.ilic@skgo.org u:

  1. skeniranoj verziji sa potpisom ovlašćenog lica, i
  2. elektronskoj verziji (popunjen MS Word dokument sa neophodnim podacima).

Akreditovana obuka/vebinar biće organizovana u dva termina po sledećem rasporedu:

  1. termin: 5-6. oktobar 2021. (link za registraciju: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_wMmx24cgRxuI2ykDvnBFBw, najkasnije do 30. septembra 2021.)
  2. termin: 12-13. oktobar 2021. (link za registraciju: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_oWZ0m1cyTh-M1dbIdiCCbg, najkasnije do 7. oktobra 2021.)

Učešće na obuci je predviđeno za gradove i opštine iz sledećih okruga: Beogradski, Podunavski, Južnobanatski, Braničevski, Moravički, Zlatiborski (Bajina Bašta, Kosjerić, Užice, Požega, Čajetina, Arilje), Šumadijski, Mačvanski (osim opštine Malio Zvornik), Sremski, Kolubarski i opština Kladovo iz Borskog okruga.

Kontakt osoba za sve dodatne informacije je Ana Ilić, (064/870 33 68, ana.ilic@skgo.org).

Pozivno pismo_Dvodnevna akredit.obuka_DOBRO UPRAVLJANJE_Beograd.pdf

AGENDA-Dvodnevna_akredit.obuka-DOBRO_UPRAVLJANJE_Beograd.pdf

AGENDA-Dvodnevna_akredit.obuka-DOBRO_UPRAVLJANJE_sep-okt.2021_VEBINAR.pdf

Ekstrakt iz Sektorskog programa 2021 - UVODJENJE I IMPLEMENTACIJA PRINCIPA DOBRE UPRAVE U RADU JLS.pdf

PRIJAVNI FORMULAR - DOBRO UPRAVLJANJE_BEOGRAD.doc