Vesti

Svečana sednica Predsedništva SKGO

Osma, svečana sednica Predsedništva Stalne konferencije gradova i opština – Saveza gradova i opština Srbije posvećena obeležavanju jubileja 70 godina postojanja i rada organizacije na razvoju unapređenja i zaštiti lokalne samouprave, biće održana u petak, 9. juna 2023. godine u Šidu (Skupština opštine Šid, Ulica Karađorđeva 2), sa početkom u 11:00 časova.

U uvodnom delu sednice članovima Predsedništva obratiće se Čedomir Rakić, državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave i dr sci. med. Goran Cvetanović, predsednik SKGO i gradonačelnik Leskovca.

Tokom radnog dela planirano je razmatranje i usvajanje dokumenata od značaja za rad i funkcionisanje organizacije, a nakon toga u organizaciji opštine Šid biće upriličena poseta Muzeju naivne umetnosti „Ilijanum“ i Galeriji slika „Sava Šumanović“, kao i ručak u Vinskoj kući „Erdevik“.

Kontakt osoba za dodatne informacije je Maja Stojanović Kerić, sekretarka Predsedništva (064/870-3341 i 011/735-7935, maja.stojanovic@skgo.org).

PREDLOG programa i dnevnog reda.pdf