Godišnji kalendar

Jul

Sastanak Mreže za poljoprivredu i ruralni razvoj

Sastanak Mreže SKGO za poljoprivredu i ruralni razvoj biće održan 5. jula 2019. godine, u hotelu M (Bulevar Oslobođenja 56a), sa početkom u 11 časova.

Teme sastanka Mreže su izuzetno značajne: priprema i sprovođenje lokalnih strategija ruralnog razvoja po LEADER principu (objavljen poziv), informacije u vezi sa akreditacijom mere 7 – ruralni turizam, realizacija GP zaštite, uređenja i korišćenja polj. zemljišta, SKGO predlozi modela akata za sprovođenje mera po Programu podrške za poljoprivredu i ruralni razvoj.

Rok za prijavu učešća je do 4. jula do 12 časova, elektronskim putem na sledeće mejl adrese: sladjana.grujic@skgo.org i ljiljana.jovanovic@skgo.org

Ovu aktivnost SKGO realizuje u okviru projekta "Institucionalna podrška SKGO - treća faza", koji podržava Vlada Švajcaraske.

Agenda Mreza za polj. i RR[40168].docx

prij.formMreza.doc

Dodela sertifikata polaznicima eObuke "Sektorski pristup LER-u"

Stalna konferencija gradova i opština organizuje svečanu dodelu sertifikata polaznicima eObuke "Sektorski pristup lokalnom ekonomskom razvoju" koja će biti održana u Beogradu, u utorak, 9. jula 2019. godine u hotelu "Zira" (sala Mikonos), Ruzveltova 35, sa početkom u 12 časova.

Elektronska obuka „Sektorski pristup lokalnom ekonomskom razvoju“, organizovana je od 14. maja do 11. juna 2019. godine u okviru Programa „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU - Druga faza“ i bila je namenjena zaposlenima koji se u jedinicama lokalne samouprave bave poslovima lokalnog ekonomskog razvoja.

Dnevni red